Innovation for Health 2018: 5e editie in februari. Ben jij er bij?

Geschreven door: Cees van Arendonk

Innovation for Health is in korte tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande conferentie met meer dan 800 vooraanstaande sleutelfiguren en opinieleiders binnen de Nederlandse Life Sciences en Health sector.

Innovation for Health geeft een podium aan innovatieve projecten en producten uit industrie en academie gericht op prevention, diagnosis, cure & care. Daarmee brengt de conferentie industrie, onderzoek, maatschappelijke organisaties en overheid bij elkaar met als doel de implementatie van zorginnovaties te bevorderen. Een bezoek aan Innovation for Health brengt de laatste trends in Life Sciences & Health, inspiratie, contacten en vele nieuwe kansen voor samenwerking. Voor meer informatie en registratie: www.innovationforhealth.eu


Deelnemen met korting, dat kan met de vouchercode!

Als supporting partner van Innovation for Health bieden we onze relaties graag de mogelijkheid aan om met korting deel te nemen aan deze vooraanstaande conferentie op 1 februari 2018 in WTC Rotterdam.

Innovation for Health is Nederlands vooraanstaande conferentie op het gebied van Life Sciences and Health en biedt een podium voor innovaties uit de gezondheidszorg. Met de aanwezigheid van meer dan 800 sleutelfiguren en zorgprofessionals is deze conferentie een uitstekende gelegenheid om vooraanstaande wetenschappers, ondernemers en leidinggevenden te ontmoeten die presenteren over innovatieve ontwikkelingen en grensoverschrijdende ideeën in de gezondheidszorg en Life Sciences.

Innovation for Health is dé plek om op de hoogte gebracht te worden van de laatste trends, om ideeën uit te wisselen met innovatieve leiders, om nieuwe kansen voor samenwerking te identificeren en om geïnspireerd te raken door de nieuwste ontwikkelingen in de Healthcare & Life Sciences.

Meld u aan op www.innovationforhealth.eu en gebruik de vouchercode HIC180201 om €50,- korting te krijgen op uw registratie.