Brainport Avenue Café te gast bij Health Innovation Campus

Geschreven door: Cees van Arendonk

De zorg en de wereld om ons heen veranderen. De toenemende behoefte aan zorg leidt tot een alsmaar oplopend beslag op beschikbare financiële middelen, waardoor een hoogwaardig kwalitatief zorgstelsel in de toekomst onbetaalbaar lijkt te worden.

Máxima Medisch Centrum (MMC) heeft haar meerjarenstrategie vertaald in het concept van Health Innovation Campus (HIC), waarmee de ontwikkeling van een ecosysteem voor zorgvernieuwing, medisch technologische innovaties en onderzoek wordt nagestreefd. HIC is daarnaast een knooppunt waar partijen in een open omgeving samenwerken, kennis delen en ontwikkelen. Ze richten zich op het stimuleren van innovaties in de zorg door wisselwerking tussen Máxima Medisch Centrum, zorgorganisaties, ondernemers, kennis- en onderwijsinstellingen.

Wij worden hartelijk ontvangen om kennis te maken met HIC en krijgen een presentatie door Dries Steinmeijer. Daarin krijgen we uitleg over de campus, maar ook over de geplande ontwikkelingen in en rondom het MMC op zowel R&D gebied als ook de infrastructuur van het hele gebied.


Donderdag 5 Oktober 2017

Brainport Avenue Cafe

Datum: donderdag 5 oktober 2017

Tijdstip: 15.30 – 18.30 uur

Locatie: Health Innovation Campus, De Run 4630 VELDHOVEN

Parkeren: P4, parkeerplaats MMC (uitrijkaarten worden voorzien)

Route: https://goo.gl/maps/MjwdegrR9GK2


AANMELDEN via deze link