Nieuwe partner HIC: Joanknecht

Geschreven door: Dries Steinmeijer

Samen met onze partners bouwen we aan een campus voor innovaties in de zorg, met internationale allure. We zijn trots dat Joanknecht  ook onze partner is.  

Joanknecht

Onze belofte: we maken de ondernemer én diens onderneming beter in elke levens- en ondernemersfase. Dat doen we met hoogwaardige kennis, een onafhankelijke blik en een multidisciplinaire kijk op de financiële en fiscale praktijk van ondernemer en onderneming.

We kennen uw onderneming door en door, en voegen continue waarde toe met scherpe analyses, verrassende inzichten en praktische adviezen. Dat draagt bij aan het succes van uw onderneming en van u.

Online Business Coaching

Joanknecht loopt voorop in de ontwikkeling van online diensten die ondernemers meer mogelijkheden geven. Meer duidelijkheid, meer inzicht en daardoor meer controle – tegen vaste kosten. De organisatie is ingericht op moderne financiële dienstverlening waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne en online automatiseringsoplossingen.

Personal coach

U kunt Joanknecht het best vergelijken met een personal coach. Iemand die de gezondheid van uw organisatie precies kent, weet wat de kwaliteiten zijn en wat moeilijker gaat. Iemand die dat in de gaten houdt. Die de grote lijn ziet, en de uitdagingen van elke dag. Iemand waarmee u, op basis van uw huidige financiële welzijn, doelen kunt bepalen en kunt werken aan betere gezondheid, meer flexibiliteit, meer veerkracht en meer mogelijkheden.

Actief samenwerken

Om gevoed te blijven in relevante ontwikkelingen, blijven we niet achter ons bureau zitten maar onderhouden we actieve relaties met onze partners, leveranciers en klanten. Daar waar we kunnen, bundelen we onze inspanningen om samen te innoveren.

Samenwerking Health Innovatie Campus

Joanknecht ziet uitdaging in de samenwerking met Health Innovation Campus, wij omarmen innovatieve ideeën en zijn graag bereid startende ondernemingen te ondersteunen bij hun verdere ontwikkeling. Wij hebben reeds een samenwerking met Nemo Healthcare BV, een van de partijen die gevestigd is op de Health Innovation Campus.