Nieuwe partner HIC: De Groof accountants en adviseurs

Geschreven door: Dries Steinmeijer

Samen met onze partners bouwen we aan een campus voor innovaties in de zorg, met internationale allure. We zijn trots dat De Groof accountants en adviseurs ook onze partner is.  

De Groof vertelt: MKB-bedrijven zijn bij De Groof aan het juiste adres. We bieden u een full service dienstenpakket tegen redelijke tarieven. Met De Groof haalt u een accountant en adviseur in huis die, ook in de breedte, meer dan voldoende expertise heeft om u volledig van dienst te zijn.

Door een breed scala aan disciplines onder één dak, kunnen wij niet alleen de boekhouding, de jaarrekening en belastingaangiften verzorgen, maar ook uitgebreide financiële advisering en begeleiding bieden.

Hoe slim wil je ondernemen?

Het antwoord op deze vraag is aan u. En wij van De Groof zijn u daarbij graag behulpzaam. Want slim ondernemen hangt ook nauw samen met keuzes maken op basis van betrouwbare cijfers en heldere analyses. En daarvoor bent u bij ons aan het goede adres, of dat nu gaat over administratie, accountancy, belastingen of personeelszaken, voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

Wij als accountants en adviseurs ondersteunen en helpen u bij het voeren van uw administratie en de bijbehorende verslaglegging over het verleden. Dit vormt voor ons de basis om u te adviseren over de toekomst. Wij denken proactief met u mee over zaken die u bezig houden en over ontwikkelingen die invloed hebben op uw bedrijfsvoering. Wij denken met u mee zodat u slim kunt omgaan met kansen en mogelijkheden!

Wij hebben een brede ervaring met innovatieve startende ondernemers. Daarbij hebben wij ook bijzondere kennis opgebouwd ten aanzien van de medische sector. Om deze redenen is een partnership met Incubator Health Innovation Campus een logische bevestiging van de bestaande relaties. Wij maken heel graag vrijblijvend kennis met de deelnemers.